søndag 1. desember 2013

1. søndag i advent. Adventslys.

Det har blitt en tradisjon å pynte egne adventslys . Det beste med det er at det heller ikke tar så lang tid, og det passer oss fint!


Det vi må gjøre er å skriver ut versene på serviett. Dette gjøres ved å klippe ut en serviett bit og tape det på et A4 ark. Så printes versene på det.


Klipper ut servietten med verset. Klipper da så nær teksten som mulig, da blir det mindre som skal smeltes inn i lyset. Drar av og bruker kun det ytterste laget på servietten. Klipp tett inntil teksten slik at det blir lite overflødig serviett.


For å få teksten over på lyset bruker vi bakepapir og varmepistol. Plasser teksten der du vil ha den, og legg deretter bakepapir rundt. Dette bør være så langt at du kan holde det godt fast på baksiden av lyset.
Bruk varmepistol for å smelte servietten fast til lyset. Du ser det klart igjennom bakepapiret hvor du har fått smeltet det fast. Pass på at du ikke bruker for mye varme, da blir lyset fort buklete. Og husk å pass fingrene! Dette kan bli varmt!


Dra bakepapiret forsikrig av, Da skal testen sitte igjen!


Voila! Flotte lys er klare! Her er det bare fantasien som setter stopper. På den andre siden av lyset kan du smelpte på noen nydelige engler :)


Blir veldig fint !





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar