lørdag 30. november 2013

En dag igjen til advent!

Nå nærmer advendt seg med stomskritt. Kun én dag igjen!
Jeg klarte ikke å vente lenger så jeg tente julestjernene mine allerede i går.
Jeg har to slike stjerner på stua. Disse papirstjernene er nydelige. I år har jeg satt i led-pærer, så slipper de å bli varme også.



Og ja, jeg ser jeg må vaske vinduer til jul :)


Denne julestaken er ny av året. Siklet en stund på denne, så til slutt slo jeg til :)

I morgen braker bloggen løs på skikkelig. Vi skal prøve å legge inn nye innlegg hver dag.

onsdag 13. november 2013

Snart klar for juleverkstedshelg!

Nå nærmer den store happeningen seg. To dager igjen og juleverkstedshelgen står for tur! Tre dager med varmepistol, ståltråd, matlaging, julemusikk og god stemining!

Jeg har vært ute og samlet kongler til ett av prosjektene. De har fått ligget ute et par dager, slik at alle hybelboere skulle rømme. Nå er de tatt inn i varmen, slik at de blir helt tørre. Har ikke helt spikret skjebnen til konglene enda, men vi skal vel finne på noe lurt.

Følg med så får du se hva som skjer med de.





lørdag 9. november 2013

Endelig snart jul.

Sant skal sies, så tar vi nok av litt før jul! Vi startet allerede tidlig på høsten å diskutere hva vi skal finne på til juleverkstedet vår i år. Det har seg slik at selv om ei bor på Nordmøre og ei i Nord-Trøndelag må vi alltid møtes ei helg før jul, hvor vi setter noen juleprosjekter til livs. Noen med hell, andre uten. Resultatet er ikke alltid like viktig, da det er stemningen rundt det hele som er det beste. Dette er en tradisjon vi startet da vi bodde nærmere hverandre for noen år tilbake, og vi har klart å holde liv i det.

Vi har selvfølgelig noen prosjekter også på gang i år. De har vi tenkt å presentere i bloggen nå frem til jul. Her vil det komme alt i fra ideer og tanker, ting vi har kjøpt til jul og ting vil har laget selv. Alt som har med våre forberedelser frem mot julehøytiden.

Legg gjerne igjen kommentarer og tips til andre juleprosjekter dere foretar dere frem mot jul!